Hoofdprijs verloting

Geplaatst op : 2011-11-08 11:56:58

Op dinsdag 8 november denkt geen mens aan het in de tuin gaan zitten met een openluchtkeuken en koud glaasje bier erbij.

Door Bertus Lubbers werd de hoofdprijs van de verloting van schutterij EMM gewonnen en laat dit een heuse buitenkeuken zijn die door Enorm Arendsen werd beschikbaar gesteld. Aangezien hij klein behuisd is en een tuin ontbeert weet hij eigenlijk geen raad met dit prachtige exemplaar.

Bertus die midden in de gemeenschap staat en bij iedereen bekend is om zijn sociale betrokkenheid dacht bij zichzelf, laat ik de prijs doen toekomen aan enkele verenigingen die midden in de Hengelose gemeenschap opereren.

Het oog viel op de IJs vereniging Sterintjesweide en voetbalvereniging Pax, zo ongeveer twee van de grootste verenigingen die Hengelo rijk is.

Henk Hesselink die bij beide verenigingen het vuur uit de sloffen loopt werd benaderd en deze nam dan deze geste met beide handen aan.

Het bestuur van schutterij EMM is dan ook zeer verheugd dat een prijs van hun verloting op deze wijze bijdraagt aan een prettige samenwerking binnen de Hengelose verenigingen.

Op de foto ziet u v.l.n.r. achterste rij: Toon Stortelder (penningmeester EMM), Marielle Melgers – Arendsen (Arendsen Hengelo), Richard Veerink (secretaris EMM) en Niels Derksen (Enorm Arendsen). Op de voorgrond Bertus Lubbers (Bolknak) en de trotse ontvanger Henk Hesselink (namens Steintjesweide en Pax)

width=489

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor
EMM
Zomermarkt  EMM  Kermiswagen  Marketentster  Bronckhorst  Kermismarkt  Jeugdkoning  Hengelo Gld  Keizerspaar  Vogelschieten