Dubbeltjesdansen

Geplaatst op : 2013-05-30 09:39:49

Dubbeltjesdansen

Op vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur gaan de beentjes weer van de vloer want de oudere jeugd van Hengelo gaat aan de zwier op de muzikale klanken van “De Deurzetters”.

Na het groots optreden van deze muziekgroep vorig jaar werd besloten om dit jaar opnieuw met hun in zee te gaan. Het is een lust voor het oog om te zien hoe de mensen deze dag elk jaar weer beleven.

Grote afwezige deze middag is Bertus Lubbers in zijn rol als Bertus Bolknak die ons afgelopen maart is ontvallen. Op de foto ziet u Bertus tijdens zijn laatste optreden voor ons in 2012

width=500

We hebben inmiddels een waardige plaatsvervanger gevonden die op zijn eigen wijze hier invulling aan zal geven. We laten in het midden wie dit is, maar we hebben er alle vertrouwen in. Laat u zich verrassen.

D e opbrengst van deze middag komt ten goede van het activiteitenfonds van de Bleijke. De verzorging van de middag is wederom in handen van de Marketentsters van de schutterij, medewerkers van de Bleijke en de bediening van Marktzicht.

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor
EMM
Tuinfeest  Jeugdkoning  Kermiswagen  Eendracht Maakt Macht  Keizer  Volksspelen  Keizerspaar  Vogelschieten  Schutterij  Kermismarkt