Optocht 2013

Geplaatst op : 2013-05-30 09:46:06

Optocht 2013:
De voorbereidingen voor de kermis en de optocht zijn weer in volle gang.
Ook dit jaar zouden we graag een leuke optocht willen organiseren maar dan hebben we wel genoeg deelnemers nodig. Dus ben je een beetje handig, doe dan samen met vrienden/vereniging of buurt mee met de optocht op zondag 14 juli 2013. Je kunt een wagen bouwen of mee doen als loopgroep. Met jouw deelname kunnen we de optocht meer kleur geven!
Je kunt je opgeven bij Peter Nijenhuis, tel: 0575-464942 of via petermonique26@gmail.com

Kinderoptocht 2013:
Kun jij heel goed knutselen, of kun jij je heel goed verkleden? Wil je samen met je broertje/zusje/vriendje meedoen aan de kinderoptocht in Hengelo (gld)?
Kom dan op zondag 14 juli 2013 vanaf 13:00 uur bij de ingang van de Welkoop om je op te geven. Voor iedereen is er een prijsje en voor de drie die het mooist verkleed zijn of geknutseld hebben, is er een echter beker te winnen!
En hoe lief we ook alle dieren vinden, alleen huisdieren mogen mee komen.

Aan alle inwoners van Hengelo en omgeving die de kermis een warm hart toedragen!
Wij als organisatie van de kermis zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij diverse activiteiten zoals de vrijmarkt, de kinderspelen, het vogelschieten of de optocht.
Ieder extra handje is van harte welkom. Het gaat niet om een bestuursfunctie maar slechts om een paar uur inzet op één van de kermisdagen.
Mocht je interesse hierin hebben meld je dan aan via het contactformulier

width=500

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor
EMM
Marketentster  Kermisoptocht  EMM  Drumband  Keizerspaar  Optocht  Koning  Neunkirchen  E.M.M.  Hengelo