kermisprogramma 2013

Geplaatst op : 2013-05-30 10:19:21

Hengelo Gld klaar voor de kermis

De Hengelose Kermis staat weer bijna volledig in de steigers. Er zijn heel wat voorbereidingen aan vooraf gegaan. Zo is de woensdag meteen een groot karwei geworden doordat de paardenmarkt niet meer in het programma is opgenomen. In het voorjaar kwam ons ter ore dat de Marktvereniging de organisatie van de paarden/pony-markt, en de warenmarkt op de kermiswoensdag niet meer op zich wilde nemen, waarop wij als bestuur van de Schutterij EMM de uitdaging zijn aangegaan, om deze markt zelf te organiseren. Wij willen vanaf onze kant de Marktvereniging nog hartelijk dank zeggen voor het organiseren van de markt de afgelopen decennia.

De reglementen bij het Vogelschieten zijn vorig seizoen aangepast, zodat nu ook oud-inwoners van de voormalige gemeente Hengelo om de titel mee kunnen schieten.  Omdat wij als schutterij hebben besloten om niet meer mee doen aan evementen van Kring of Federatie zijn de” verplichtingen” voor het koningspaar grotendeels komen te vervallen . Wel zal voor de koning een uitnodiging in de bus vallen van onze Schuttersvrienden uit de voormalige partnergemeente Neuenkirchen voor een gezellige dag in september met alle Koningsparen van de Schutterijen uit deze gemeente.

De jeugddisco op de vrijdagavond hebben we uit het programma gehaald, vanwege teruglopende belangstelling de laatste jaren. Als bestuur staan we open voor suggesties om voor deze leeftijds-categorie het volgend jaar tijdens de kermis weer iets op poten te zetten, we zijn er nl. voor om voor iedereen iets te organiseren tijdens de kermisdagen.

Vanaf deze plek willen wij als bestuur alvast  alle sponsoren/instanties hartelijk danken voor hun bijdrage, in welke vorm dan ook, alsmede de vele vrijwilligers die zich ieder jaar weer belangeloos inzetten om de kermis te laten slagen.

Wij wensen u allen een fantastische Hengelse Kermse 2013 toe.

Het Bestuur van schutterij EMM

klik hier voor het hele programma

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor
EMM
Hengelo  Commandant  EMM  Hengelo Gld  Volksspelen  Zomermarkt  Achterhoek  Drumband  Kermiswagen  Kofferbakmarkt