kermismarkt

Geplaatst op : 2014-02-15 12:00:12

width=600

Kermismarkt 2014

De kermis begint traditiegetrouw op de tweede woensdag in juli met de kermismarkt, zo ok dit jaar. Was er vorig jaar al een lichte verbetering te zien maar daar was de organisator niet tevreden over. Het grote gat wat vanaf het kermisterrein tot aan Roozegaarde was was een afknapper en de organisatie die hiervoor verantwoordelijk was is hierop aangesproken. Er werd daarom ook uitgekeken naar een andere partij die de kunst van markten organiseren verstaat. Samen met de organisaties van de Dweilorkestenfestival en de Braderie werden orienterende gesprekken aangegaan met diverse partijen. Het beste oordeel was Marktvision uit Groenlo die zijn debuut op eerste paasdag met het dweilfestival had. En nu komt hij met de kermismarkt weer naar Hengelo en heeft al meer kramen in petto dan afgelopen seizoen. Als publiektrekkers zullen enkele standwerkers (weer terug na jaren afwezigheid) acte de precence geven. Een gedeelte wordt ingeruimd voor de plaatselijke verenigingen en goede doelen die gereduceerde tarieven krijgen. Dit zal vanaf de katholieke kerk tot aan de Egelantier zijn.

Voor de liefhebbers is een brocantemarkt, rommelmarkt en ook kofferbakken mogen deelnemen.

De Trekkebuuls gaan hun vaardigheden tegenover HCR Leemreis weer vertolken waar ook Crescendo en de Bleijke zich zullen manifesteren. Kortom de kermis maakt dit jaar een vliegende start.

Voor informatie en/of aanmelding voor markt kunt u zich melden via het contactformulier en www.marktvision.nl. Ook kan het telefonisch
via marktvision 06 - 232 98 170

Zoals u ziet is een scala aan activiteiten vanaf 10 uur tot 15 uur

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor

Expert-Arendsen
Hengelo Gld

EMM
Marketentster  Kofferbakmarkt  Jeugdkoning  Drumband  E.M.M.  Kermiswagen  Hengelo Gld  Hengelo  Koningspaar  Keizer