Nieuws van de kermismarkt

Geplaatst op : 2014-06-28 09:27:42

Op de kermismarkt komen nu weer de standwerkers die in vroegere jaren de mensen in vervoering brachten. Zeker vier (schreeuwend of hard pratende) standwerkers hebben toegezegd te komen. width=600

Op de foto hierboven de vrouw waar alle Hengeloers nog goede herinneringen hebben. Ze wordt op menige verjaardag nu nog steeds genoemd.

width=300

Er is ruimte ingepland voor goede doelen, zo onder ander bovenvermelde aktie voor KWF en Pink Ribbon die kaarten verkoopt voor het zelfde Kankerfonds. Heeft u interesse om ook voor een goed doel te staan, neem dan voor 7 juni contact op.Op deze pagina maken we dan melding van uw goed doel.

Een visboer uit IJmuiden komt met een kraam met diverse visspecialiteiten en op ons verzoek ook met versgerookte paling. Hij wil nog zien of hij gevolg kan geven aan een oude traditie STOKVIS. Deze wordt nog in veel gezinnen gegeten met de nieuwe aardappelen die er dan zijn.

Op dinsdagavond worden de kramen al geplaatst dus de mensen die aan of in de buurt wonen vragen we om  rekening houden met parkeren in de gehele Spalstraat

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor
EMM
Kermisoptocht  Paardenmarkt  Lunapark  EMM  Neunkirchen  Optocht  Kermiswagen  Drumband  Keizerspaar  Kermismarkt