Dubbeltjesdansen en vaandelhulde

Geplaatst op : 2016-07-15 15:24:20

Dubbeltjesdansen

Dat gezelligheid geen leeftijd kent bewees men maar weer eens tijdens het dubbeltjesdansen op de vrijdagmiddag bij Café Marktzicht in Hengelo (gld). Als men vroeger naar een dansavond ging dan werd er geen entree gevraagd maar dan moest men een dubbeltje per dans betalen. Voor veel ouderen is dit herkenbaar en genieten ze weer even van de mooie herinneringen van vroeger.
De zaal was goed gevuld en onder het genot van een borreltje of een advocaatje kwamen de voetjes goed van de vloer. De middag stond onder leiding van Theo Jaaltink, onze nieuwe keizer, die dit weer voortreffelijk deed.

Vaandelhulde bij de Bleijke

Zoals traditie is geworden gingen de vendeliers van de EMM op bezoek bij de Bleijke. Daar stond de koning van het vogelschieten bij de Bleijke, de heer Hietland met zijn koningin mevrouw Veerink, hun al op te wachten.  
De vendeliers van de EMM brachten in samenwerking met een afvaardiging van de Koninklijke Harmonie Concordia een aubade.

Koning van de Bleijke mijnheer Hietland en zijn koningin mevrouw Veerink

Terug
Agenda

Nieuws
Sponsor

Berns Timmerwerk
Hengelo Gld

EMM
Marketentster  E.M.M.  Volksspelen  Keizer  Kermismarkt  Eendracht Maakt Macht  Vogelschieten  Hengelo Gld  Drumband  Kermisoptocht